Dep de filets met keukenpapier droog en bestrooi ze met zout
en peper.
Snijd de helft van de boter in 4 dunne plakjes.
Spreid de ham uit, leg er in het midden een plakje boter op en
daarop de visfilets.
Vouw de ham over de vis, leg er een blaadje salie op en steek
dat met een houten cocktailprikker in de ham vast.
Snijd de rest van de salie in smalle reepjes.
Strooi de bloem op een plat bord, wentel de vispakketjes
erdoor en schud de overtollige bloem eraf.
Verhit de rest van de boter in een koekenpan met
anti-aanbaklaag, leg er de vispakketjes met de boterkant naar
onder in en bak ze ± 3 minuten per
kant tot de vis gaar en de ham krokant is.
Schep de pakketjes op de borden.
Roer de saliereepjes en het citroensap door het hete bakvet en
schenk het
over de vis.
lekker met gekookte aardappelen en broccoli.
Zonder kaas | Met kaas | Met bier | Kip met pesto | Vis zonder knoflook | Rundvlees met wijn | Vegetarisch met noten en kaas | Kip zonder knoflook |